Колектив групи "Веселка"

У групі працюють досвідчені педагоги, які піклуються, організовують життя групи та забезпечують всебічне зростання малят.

Вихователі:

Сарапіна Віра Яківна – 26 років педагогічного стажу. Яківна За ці роки зарекомендувала себе як досвідчений та відповідальний педагог. У своїй роботі велику увагу приділяє сенсорному розвитку дитини,складає фундамент загального розумового розвитку дітей та якісній підготовці малят до навчання у школі.
Козубенко Ольга Петрівна - 6 років педагогічного стажу. За цей час зарекомендувала себе як здібний, творчий, ініціативний і дуже турботливий вихователь. Користується повагою та прихильністю вихованців та батьків 
Помічник вихователя:
Коваль Алла Олександрівна. Відповідальна та працелюбна, невпинно дбає про затишок групи та активний учасник всіх заходів, що проводяться у групі та у дошкільному закладі.
Педагоги група «Веселка» активні учасники всіх загально садових заходів, постійно підвищують свій професійний рівень.

Пріоритетне завдання над яким працює група:
«Сенсорне виховання дітей дошкільного віку в різних вікових групах»
Сенсорне виховання – цілеспрямовані педагогічні впливи, що забезпечують формування почуттєвого пізнання й удосконалення відчуттів і сприйняття.
Дитина пізнає навколишній світ а також явища природи, події громадського життя, доступні спостереженню. Добре розвинена здатність сприйняття необхідна і її потрібно розвивати в діях. В групі забезпечується діяльність дітей що вдосконалює їхні аналізатори, формується уміння слухати, спостерігати, бучити, чути. Для розвитку сенсорних здібностей у групі створений осередок для дослідженої діяльності, виготовлений дидактичний матеріал. Сенсорне виховання здійснюється в процесі занять, побутової і трудової діяльності дітей у природному середовищі.