Колектив групи "Капітошки"

Піклуються, організовують життя групи та забезпечують компетентнісне зростання малят досвідчені педагоги: Гордієнко Валентина Віталіївна, Стовба Оксана Анатоліївна та вчитель-логопед Багач Діна Борисівна; допомагає дітям та дбає про затишок групи помічник вихователя - Коміренко Тетяна Сергіївна.
У своїй роботі вихователі групи дотримуються пріоритетних напрямків:
· реалізація завдань Базової програми розвитку дитини дошкільного віку "Українське дошкілля"
· забезпечення кожній дитині почуття емоційного благополуччя, свободи і захитсу гідності;
· створення сприятливих умов для розвитку добрих стосунків між дітьми, задоволення базових потреб дитини;
· впровадження розвиваючого навчання завдяки використанню ІКТ та сучасних інновацій; 
Гордієнко Валентина Віталіївна працює на посаді вихователя 27 років, за які досягла високого професіоналізму в роботі. Вона поглиблено опановує проблему морально - етичного виховання дошкільників; вільно володіє українською мовою, знання якої передає дітям під час цікавих занять та заходів.

Стовба Оксана Анатоліївна має педагогічний стаж 13 років, протягом яких зарекомендувала себе як відповідальний, креативний та досвідчений педагог. Вона є активним учасником при підготовці та проведенні загальносадових свят та розваг; освітянських інтернет-заходах. Вихователь приділяє особливу увагу здоров'язберігаючим технологіям дошкільнят .

Вихователі створили в групі якісне розвивальне предметно-ігрове середовище, в співдружності з батьками та колегами, це сприяє невимушеному засвоєнню кожною дитиною досвіду, корисних навичок, позитивних емоцій та емпатії.